Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Αυτοκτόνησε στην έδρα του ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Αγ. Παντελεήμονα - Με μεγάλη ανατροπή, βλέπει πρωτάθλημα η Μελίτη… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Μοιράστηκαν τα ημίχρονα όχι όμως τους βαθμούς, καθώς ο ΜΕΛΙΤΕΑΣ Μελίτης επικράτησε με 3-2 του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Αγ. Παντελεήμονα, αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους 6 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Φλώρινας.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΓΚΟΛ, ΤΙΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ…
 

  Η ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα, με 2 γκολ και ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, έδειχνε ότι ελέγχει το ματς και «μοίρασε» χαμόγελα και ελπίδες στους φιλάθλους του για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα.

  Όμως, «η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς» και ο ΜΕΛΙΤΕΑΣ, τόλμησε. Ανέκαμψε στο 2ο ημίχρονο και πετυχαίνοντας 3 γκολ πήρε τη νίκη και «σκαρφάλωσε» στους 42 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ με 36, να ελπίζει πλέον σε τυχόν στραβοπάτημα του ΜΕΛΙΤΕΑ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα πλέι – οφ…

  Αξίζει να εξάρουμε την αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς της Διοίκησης του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Αγ. Παντελεήμονα, που θα διαθέσει μέρος των εισπράξεων του σημερινού αγώνα, στην οικογένεια του 12χρονου Αλέξανδρου Μελισσινού από την Κοζάνη που πάσχει από οστεοσάρκωμα, για την αποθεραπεία του.

ΣΣ. (Το ποσό που συγκεντρώθηκε στον αγώνα είναι 1.285 € και σε αυτό συνεισέφεραν  ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας και το Δ.Σ. του ΜΕΛΙΤΕΑ Μελίτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.