Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Ημερίδα ενημέρωσης - εργαστήριο «Μονοπάτια Ειρήνης» στο Λέχοβο…  Ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ό Προφήτης Ηλίας» σε συνεργασία με τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό Σύλλογο Λεχόβου και την Τοπική Κοινότητα Λεχόβου διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης - workshop στα πλαίσια των ενεργειών προώθησης του project «Μονοπάτια Ειρήνης».
 

  Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 24/01/2018 στο Εντευκτήριο του Συλλόγου να παρακολουθήσετε και να ενημερωθείτε για τις νέες προοπτικές και δυνατότητες που δημιουργούνται με το εγχείρημα αυτό.

Με Τιμή,

το Δ.Σ. του ΣυλλόγουΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 10:00 – 11:00

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 11:00 – 12:30

Χαιρετισμοί. To project «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ» και οι προοπτικές του πεζοπορικού τουρισμού.

ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 12:30 – 13:00

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 13:00 – 16:00

- Τα μονοπάτια και η αναγκαιότητα αξιοποίησής τους.

- Τουριστικές Υποδομές προσαρμοσμένες στην πεζοπορία.

- Ασκήσεις επί χάρτου.

- Συμπεράσματα.

Συντονισμός: κ. Φοίβος Τσαραβόπουλος από την Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας

ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΆΤΩΝ 16:30

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή έως τις 22/01/2018.  Το δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών στην ευρύτερη περιοχή του Λεχόβου Φλωρίνης που θα δημιουργεί θα αναδεικνύει την πλούσια φύση της περιοχής, καθώς και την ιστορία της.

  Στόχος της ημερίδας, που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Συλλόγου, είναι να ανοίξει ο διάλογος –μέσα από παρουσιάσεις, συζητήσει – και η δημιουργία δικτύου συνεργασίας και συνεργειών γύρω από το εγχείρημα των μονοπατιών.

  Απευθύνεται σε όλους τους φορείς (Δήμος, Περιφέρεια, Δασαρχείο, Εφορεία Αρχαιοτήτων και ΜΚΟ) καθώς και σε όλους τους επαγγελματίες τουρισμού της περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ

eslex.profitisilias@yahoo.gr

Τηλ 697 5813 399

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.