Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Μουσικές ευχές του Παγκόσμιου κλασικού κινηματογράφου από το Αμύνταιο… (BINTEO)



  Ενθουσίασαν με το ταλέντο τους οι νεαροί τραγουδιστές που πρωταγωνίστησαν στη  μουσική εκδήλωση «Μουσικές ευχές του Παγκόσμιου κλασικού κινηματογράφου» που πραγματοποίησε ο δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με τη Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου,

 το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκέμβρη στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.

  Οι φιλόμουσοι της περιοχής που κατέκλισαν την αίθουσα της εκδήλωσης,  επιβράβευσαν με το θερμό τους χειροκρότημα τους νεαρούς καλλιτέχνες, Ελένη Δανιήλ, Ειρήνη Στάιου, Ελένη Στρατάκη, Μαρίνα Τατσίδη, Διονύση Αυγερινό και Κοσμά  Σαζακλίγλου, οι οποίοι, με τη συνοδεία της πιανίστριας Μαρίας Αρουσάνοβα, ερμήνευσαν παλιά αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, χαρίζοντας μια νότα ξεγνοιασιάς στο κοινό.

  Την εκδήλωση παρουσίασε η εκπαιδευτικός Μάρω Ρωμανού, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε η σοπράνο – καθηγήτρια Ωδείου, Ξένια Τσαβκοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.