Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Τετ α τετ Μπουτάρη – Φίστα με το βλέμμα στις εκλογές του 2019…



  Η συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον φίλο του και επιχειρηματία θορύβησε πολλούς και φούντωσε τις φήμες στην πόλη.
  Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από εκείνο το βράδυ του Σαββάτου, στις αρχές Νοεμβρίου, όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, πραγματοποιούσε νυχτερινή εμφάνιση – έκπληξη στο κέντρο διασκέδασης του πατριώτη του (Νυμφαίο),
 
 Δημήτρη Φίστα, την «Παρτιτούρα», στο κέντρο της πόλης κι ακόμη ο απόηχος της συνάντησης καλά κρατεί...
  Η εμφάνιση Μπουτάρη, που δεν συνηθίζει τέτοια... περάσματα, δεν πέρασε απαρατήρητη. Ούτε η επί μακρόν προσωπική συνομιλία του με τον Δημήτρη Φίστα, η οποία μαθαίνουμε περιλάμβανε πολύ από Νυμφαίο, αλλά και ζητήματα των κέντρων διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη και άλλων ανάλογων χώρων. Άλλωστε, δεν είναι λίγα τα ζητήματα που έχουν οι καταστηματάρχες με τον δήμο.
  Άγνωστο παραμένει αν συζητήθηκαν και πολιτικής φύσης θέματα, καθώς εδώ και καιρό κυκλοφορεί η φήμη ότι ο επιτυχημένος γνωστός και δημοφιλής στη Θεσσαλονίκη επιχειρηματίας, Δημήτρης Φίστας, σκέφτεται να διεκδικήσει το δήμο Θεσσαλονίκης το 2019...
  Φήμες που εντείνονται κι από τις προτροπές που δέχεται από διάφορους γνωστούς του και φίλους πολιτικούς παράγοντες της πόλης. Κι όσο ο ίδιος δεν διαψεύδει τις φήμες, αυτές φουντώνουν. Η δε τελευταία συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη τις έφερε στα αφτιά πολλών, όπως άλλωστε και τις μνήμες από τις δημοτικές εκλογές του Νυμφαίου και του δήμου Αμυνταίου. Ο Δ. Φίστας άλλωστε δεν έχει πείρα μόνο από τη νύχτα, αλλά και πλούσια εμπειρία από αυτοδιοικητικές εκλογές. Και το σαράκι της πολιτικής δύσκολα φεύγει όσο μεγάλο κι αν είναι το επαγγελματικό φορτίο, με το στήσιμο και τη διαχείριση επιτυχημένων νυχτερινών μαγαζιών.
  Τώρα τι είπε ο κ. Μπουτάρης για όλα αυτά κι αν αληθεύουν οι φήμες, μόνον ο καιρός θα το δείξει και είναι πολύς μέχρι τις εκλογές...

Voria.gr

1 σχόλιο:

  1. Η φωτο είναι παλιά. Έχει κυκλοφορήσει. Ο Μπουτάρης εθεάθη αρκετές φορές στο εν λόγω μαγαζί. Δεν τον συμπαθώ αλλά αισθάνθηκα ότι το άρθρο είχε κάποιες ανακρίβειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.