Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού 2017 - 3 οινοποιεία της περιοχής Αμυνταίου, υποδέχθηκαν τους φίλους του κρασιού…



  Να γνωρίσουν τις εκλεκτές ποικιλίες κρασιών που παράγει η περιοχή του Αμυνταίου, είχαν την ευκαιρία οι επισκέπτες των οινοποιείων «Δημόπουλου», «ΑΛΦΑ» και «Βεγορίτις», τα οποία συμμετείχαν στον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού».
 

  Τα επισκέψιμα οινοποιεία: «Κτήμα Δημόπουλος» στο Ξινό Νερό, «Βεγορίτις» στον Άγιο Παντελεήμονα και «Κτήμα ΑΛΦΑ» στο Αμύνταιο, από νωρίς το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, μέχρι αργά το απόγευμα, δέχθηκαν στις εγκαταστάσεις τους εκατοντάδες επισκέπτες από πολλές περιοχές της Ελλάδας, για γευσιγνωσία, ξενάγηση στους χώρους παραγωγής, ωρίμανσης και παλαίωσης των κρασιών τους και τους ενημέρωσαν για τα ξακουστά κρασιά που παράγει η ευρύτερη περιοχή του Αμυνταίου.

  Σ.Σ. Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού θεσμοθετήθηκε το 2009 και εορτάζεται κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων – μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού (RECEVIN) ή άλλων οινικών και οινοτουριστικών δικτύων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.