Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

Με νέες ειδικότητες ιατρών στελεχώνεται το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «Υγεία Φλώρινας - Αμυνταίου»…  Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «Υγεία Φλώρινας» λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο και κάλυψε σημαντικές ανάγκες του Νομού.
  Δημιουργήθηκε με σκοπό την προστασία του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό, με ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες του πολίτη.
 
  Η όλη προσπάθεια υποστηρίζεται από ένα άρτια εξοπλισμένο Μικροβιολογικό Εργαστήριο, το οποίο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΠΥ και όλα τα λοιπά ταμεία (ΓΕΣ, ΓΕΑ, ΤΥΠΕΤ, Τράπεζα της Ελλάδος και τις ασφαλιστικές εταιρείες).
  Από 1η Νοεμβρίου του 2016, ξεκίνησε τη λειτουργία του και το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «Υγεία Φλώρινας – Αμυνταίου» με έδρα το Αμύνταιο.
  Στις ήδη υπάρχουσες ειδικότητες προστίθενται και νέες, ενισχύοντας και διευρύνοντας το φάσμα των ειδικών νοσημάτων που αντιμετωπίζονται στα δύο Ιατρικά Κέντρα.
  Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «Υγεία Φλώρινας – Αμυνταίου», είναι ένας σύγχρονος χώρος συστέγασης των κάτωθι τμημάτων:
- Μικροβιολογικού (συμβεβλημένο με ΕΟΠΠΥ και όλα τα λοιπά ταμεία)
- Παθολογικού
- Αιματολογικού
- Γαστρεντερολογικού
- Ουρολογικού – Ανδρολογικού
- Καρδιολογικού –Υπερτασιολογικού
- Ενδοκρινολογικού
- Αλλεργιολογικού
- Ψυχιατρικού
- Γενικής Χειρουργικής
- Νευρολογικού
- Πνευμονολογικού
- Νεφρολογικού
- Ορθοπεδικού
- Οφθαλμολογικού
Το πρόγραμμα των Κλινικών Ιατρών, διαμορφώνεται ως εξής:
  Η κλινική εμπειρία και η υψηλή κατάρτιση του επιστημονικού μας προσωπικού, σε συνδυασμό με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εγγυάται τη μέγιστη αξιοπιστία των διαγνωστικών αποτελεσμάτων.
Για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 23860 24440 – 8
Περισσότερες πληροφορίες για το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «Υγεία Φλώρινας – Αμυνταίου» και για τους Κλινικούς Ιατρούς, θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου: www.ygeiaflorinas-amyntaioy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.