Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Αφιερωμένη στον Μακεδονικό Αγώνα η φετινή Γιορτή Πίτας στο Λέχοβο…



  Αφιερωμένη στον Μακεδονικό Αγώνα θα είναι φέτος  η  καθιερωμένη  «Γιορτή Πίτας»  που θα διοργανώσει για μία ακόμη χρονιά ο Ενωτικός  Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας» στις 27, 28 και 29 Οκτωβρίου, στο  Λέχοβο.
 
  Το πρόγραμμα της γιορτής είναι το ακόλουθο:
Παρασκευή 27 Οκτωβρίου
Ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Λεχόβου φεστιβάλ παραδοσιακών χορών με χορευτικά από  την περιοχή της Μακεδονίας.
Σάββατο 28 Οκτωβρίου
Ώρα 19:00 στην κεντρική πλατεία του Λεχόβου η Γιορτή Πίτας με άφθονο κρασί της περιοχής μας και με μουσικά ακούσματα από την «Φλαμπουριότικη Κομπανία».
Κυριακή 29 Οκτωβρίου
Ώρα 17:00 στην κεντρική πλατεία και το χώρο της Αστικής Σχολής, δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και εν συνεχεία φεστιβάλ  Μουσικής.
  Ο Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας», σας καλεί όλους να παραβρεθείτε  σε αυτή τη φθινοπωρινή γιορτή για να απολαύσουμε μαζί τους πολλούς χορευτές και τις νόστιμες Παραδοσιακές  Πίτες από της γυναίκες του Λεχόβου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.