Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Τερμάτισαν επιτυχώς στον υπερ – Μαραθώνιο Ολύμπου, οι συμπατριώτες μας Θανάσης Ν. Νάτσης και Γιάννης Παπαδόπουλος…



(Από το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ που κυκλοφορεί)…
  Η 6η διοργάνωση του Olympus Mythical Trail (OMT), του δυσκολότερου ελληνικού αγώνα ορεινής υπεραντοχής 100 χιλιομέτρων, πέρασε στην ιστορία.
 
  Για όσους αγωνίστηκαν, ήταν αναμφίβολα μια τεράστια φυσική και ψυχική δοκιμασία, εξαιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών ζέστης που επικρατούσαν εκείνο το διήμερο.
  Όμως, ένας αγώνας αυτού του μεγέθους και με τα χαρακτηριστικά που έχει ο ΟΜΤ, δεν μπορεί παρά να δείχνει κάθε φορά ένα πρόσωπο άγριο, όπως το φετινό!
Θ. ΝΑΤΣΗΣ
  Ο Όλυμπος, ένα ιδιότροπο βουνό, δικαιολογεί τη φήμη που κουβαλά από την αρχαιότητα και προκαλεί συνεχώς σωρεία από αντίξοες συνθήκες και εμπόδια σε όσους αποφασίζουν να βρεθούν εκεί.
Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο φετινός ΟΜΤ μετατράπηκε από το ξεκίνημά του σε αγώνα επιβίωσης μέσα στην πρωτοφανή ζέστη.
  Το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου, 174 αθλητές από 17 χώρες στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης στον Αηγιάννη του Λιτοχώρου, έτοιμοι για τη μεγάλη περιπέτεια, στον κατά τεκμήριο δυσκολότερο ελληνικό ultra-trail αγώνα.
  Το πρωί του Σαββάτου 1 Ιουλίου, τερμάτισαν μόλις 84 αθλητές, απόδειξη των εξοντωτικών συνθηκών ζέστης που επικρατούσαν.
  Ανάμεσά τους, οι συμπατριώτες μας, Θανάσης Νικ. Νάτσης, Φυσικός – υπ. Διδάκτορας, ο οποίος τερμάτισε στην 49η θέση, σε 24 ώρες και 32 λεπτά (είναι η 6η χρονιά που τερματίζει επιτυχώς) και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, γιατρός – Ενδοκρινολόγος, ο οποίος τερμάτισε στην 68η θέση, σε 27 ώρες και 18 λεπτά.
  Αξίζουν πολλά θερμά συγχαρητήρια στους συμπατριώτες μας, που διαπρέπουν στον επιστημονικό τους χώρο και τον αθλητισμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.