Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Ι.Κ.Τ.Ε.Ο ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Καλοκαίρι, πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και τεχνικός έλεγχος…  Αυξημένα εμφανίζονται τα τροχαία ατυχήματα, κατά την καλοκαιρινή περίοδο  των μαζικών μετακινήσεων των οδηγών, σύμφωνα και με τα τελευταίες στατιστικές έρευνες σε ολόκληρη την χώρα και την Δυτική Μακεδονία.
  
  Οι πρωτοβουλίες της Τροχαίας, οι προληπτικοί έλεγχοι, η δημιουργία οδηγικής συνείδησης και συμπεριφοράς μέσα από την κυκλοφοριακή αγωγή, αλλά   και οι συνεχείς ενημερωτικές εκστρατείες,  στις οποίες συμμετέχει σταθερά και μόνιμα και το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας,  αποδεικνύεται τελικά ότι «Σώζουν ζωές».
  Με στόχο λοιπόν να έχουμε ακόμη λιγότερα θύματα, ακρωτηριασμούς, τραυματισμούς, ατυχήματα και ζημιές  στην ευρύτερη περιοχή μας και κατά τον καλοκαιρινό θερμό Αύγουστο των διακοπών και των αυξημένων μετακινήσεων, το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας της AUTOVISION  που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο  της  Εθνικής οδού  Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, θέλει να συστήσει για μία ακόμη φορά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, απολαμβάνοντας το ταξίδι τους και  χωρίς να βιάζονται να φθάσουν στον προορισμό τους.
  Πολύ  σημαντικό επίσης είναι  να γίνετε έλεγχος στο αυτοκίνητο πριν  από  οποιοδήποτε  ταξίδι ,  ενώ  καλού - κακού  χρειάζεται να ρίξετε και  μια  ματιά  στην κάρτα του  τεχνικού  ελέγχου για να  θυμηθείτε την ημερομηνία που περνάτε από έλεγχο, να προγραμματίσετε έγκαιρα την επίσκεψη στο Κέντρο μας  με ένα απλό τηλεφώνημα  στο 2463055720 και να  αποφύγετε έτσι  το  πρόστιμο της  καθυστέρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.