Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου…



  Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου 21  Αυγούστου 2017 ημέρα Δευτέρα  και ώρα  19:00 σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
 

1. ΄Εγκριση πραγματοποίησης δαπάνης, μελέτης και τρόπου δημοπράτησης για το έργο: «Αντικατάσταση τμημάτων δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης Τ.Κ. Ασπρογείων».

2.  Έγκριση πραγματοποίησης δαπάνης, μελέτης και τρόπου δημοπράτησης για το έργο: «Αντικατάσταση κεντρικού αποχετευτικού αγωγού Τ.Κ. Λεχόβου».

3. Έγκριση τεχνικής μελέτης για το έργο με τίτλο "Διανοίξεις-Συντηρήσεις - Αποκαταστάσεις Δημοτικών οδών", προϋπολογισμού 281.916,29 €, χρηματοδότηση ΚΑΠ Επενδ. Δαπανών Δήμων και κωδικό ΚΑ : 30.7333.031.

4. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αμυνταίου για το έτος 2018.

5. Έγκριση μελέτης, τρόπου δημοπράτησης και πραγματοποίησης δαπάνης για το έργο: «Συντήρηση – βελτίωση βατότητας δασικών οδών και κατασκευές αποκατάστασης προστασίας Χ.Α.Δ.Α. Δήμου Αμυνταίου».

6. Έγκριση μελέτης, τρόπου δημοπράτησης και πραγματοποίησης δαπάνης για το έργο: «Ενεργειακή αναβάθμιση και συντήρηση Δημαρχιακού καταστήματος».

7.  Έγκριση πρακτικών διαπραγμάτευσης και απ’ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αμυνταίου και των Νομικών του Προσώπων» αρχικού προϋπολογισμού 426.425,00€.

8. Παράταση ισχύος της Σύμβασης προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αμυνταίου», συνολικού ποσού 200.010,00 €.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την δημοπράτηση της συστάδας 4β και 4γ του δάσους  της Τ.Κ. Νυμφαίου του Δήμου Αμυνταίου

10. Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ, Μαθητεία ΕΠΑΣ, Μαθητεία ΙΕΚ) για απασχόληση στον Δήμο Αμυνταίου κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

11. Καθορισμός θέσης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου.

12. Έγκριση Ανανέωσης - Χορήγησης Παραγωγικής άδειας πωλητή Λαϊκής Αγοράς Αμυνταίου (Τάση Νικόλαο).

13. Συζήτηση και λήψη Απόφασης για τη σύναψη σύμβασης καθαριότητας δημοτικών χώρων ετήσιας εμποροπανήγυρης έτους 2017.

14. Διοργάνωση εκδήλωσης  στις 24-9-2017 με θέμα 200 χρόνια Κλειδί Φλώρινας, τα γενεαλογικά δέντρα των Κλειδιωτών σε όλο τον κόσμο.

15. Διοργάνωση εκδήλωσης Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμυνταίου.

16. ΄Εγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής γενικών υπηρεσιών Δήμου Αμυνταίου.

17. Ανατροπή διαθέσεων πιστώσεων

18. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σύμφωνα με την  απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. 

19. Ψήφιση πίστωσης για την Προβολή εμποροπανήγυρης, έτους 2017.

20. Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.



Με τιμή

Ο Πρόεδρος

ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.