Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η παρουσίαση του λευκώματος του Μίμη Δομάζου στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Το λεύκωμα του θρύλου του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μίμη Δομάζου, «Μυστικά και …άλλες αποκαλύψεις» παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Αυγούστου στο Αμύνταιο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΠΡΕΣΠΕΣ 2017».
 

  Στον κατάμεστο από κόσμο υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου «ΑΤΕΡΟΝ», ο πρώην υπουργός και νυν καλλιτεχνικός Δ/ντης του Οργανισμού των «ΠΡΕΣΠΩΝ», Γιώργος Λιάνης και ο συμπαίχτης του Μ. Δομάζου, Αντώνης Αντωνιάδης, μίλησαν για το λεύκωμα και αναφέρθηκαν για τα βιώματα τους  στον χώρο του αθλητισμού και στις όμορφες στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου των περασμένων δεκαετιών.

  Στην εκδήλωση, χαιρετισμό απεύθυναν, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας και ο Πρόεδρος του ΕΡΜΗ Αμυνταίου.


Ο Μ. Δομάζος φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του
  Ακολούθησε η βράβευση των χορηγών της εκδήλωσης, καθώς και η βράβευση του Μίμη Δομάζου εκ μέρος Οργανισμού των «ΠΡΕΣΠΩΝ», όπου του δόθηκε ένας πίνακας ζωγραφικής, του ζωγράφου Νίκου Ταμουτσέλη.

  Η εκδήλωση έκλεισε με την Γιώτα Γιάννα, την «Janis Joplin του ελληνικού τραγουδιού», η οποία χάρισε όμορφες στιγμές στους παρευρισκόμενους, ερμηνεύοντας με τη μοναδική παρουσία της, αξέχαστα ελληνικά τραγούδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.