Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Δήμαρχοι με …κλήρωση! Στον ΟΠΑΠ ανατίθεται η διαδικασία κλήρωσης για ανάδειξη των Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων…



  Τα πάνω – κάτω φέρνει στο πολιτικό παρασκήνιο η πρόθεση της συγκυβέρνησης να εφαρμόσει -όπως στην παιδεία-, τη διεξαγωγή κληρώσεων  για την ανάδειξη Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων στους Δήμους της χώρας…
  

  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, (από κυβερνητική πηγή), η συγκυβέρνηση βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΟΠΑΠ προκειμένου να δημιουργήσει ένα λογισμικό με το οποίο θα πραγματοποιούνται οι κληρώσεις, αλλά και να εξασφαλιστεί το αδιάβλητο της διαδικασίας.

  Η ίδια πηγή μας ενημέρωσε πως για τις επόμενες εκλογές (Φθινόπωρο 2019), συζητιέται η εγκατάσταση ειδικού μηχανήματος σε κάθε Δήμο, παρόμοιο με αυτό που υπάρχει στα Προποτζίδικα, στο οποίο θα καταχωρούνται τα δελτία υποψηφιότητας που θα συμπληρώνουν όλοι οι πολίτες που έχουν δικαίωμα του εκλέγεσθαι, ενώ σε περίπτωση που σημειωθεί τζακ ποτ, η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται.

  Γεμάτος απορία και με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, αιρετός από τον Δήμο Αμυνταίου, (σεβόμαστε την επιθυμία του να μη δημοσιεύσουμε τ' όνομα του), μας εξομολογήθηκε:

  «Εάν εφαρμοστεί αυτό το μέτρο, θα αναγκαστούμε ως συνδυασμός να προσλάβουμε χάκερς προκειμένου να μπαίνουν στο σύστημα του ΟΠΑΠ για να εξασφαλίσουν ότι οι δικοί μας υποψήφιοι θα είναι αυτοί που θα κληρωθούν και όχι κάποιοι από τους υπόλοιπους, «άσχετους» δημότες…

  Και αυτό, γιατί ενδέχεται να κληρωθούν και να εκλεγούν δημότες οι οποίοι δεν θα αγαπάνε, όπως αγαπάμε εμείς, τον Δήμο μας και δεν θα διαθέτουν την ανάλογη κουλτούρα, παιδεία και μόρφωση για να διαχειριστούν με απόλυτη επιτυχία, όπως εμείς, τα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη, όπως π.χ. είναι η ανάπλαση πλατειών και παιδικών χαρών, η κατασκευή πεζοδρομίων, πλατειών, περιφερειακών οδών, βιολογικών σταθμών, υδραγωγείων κλπ, κλπ, και επίσης την αντιμετώπιση της ανεργίας, και τη πολιτιστική και τουριστική αναβάθμιση της περιοχής μας»

  Και μετά από αυτή την «ανθρώπινη» εξομολόγηση, σου ‘ρχεται στο μυαλό η σκέψη… «Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Τέτοιους πολιτικούς σαν και εσάς τους χρειάζεται ο τόπος μας»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.