Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Η καλοκαιρινή συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο Πετρών – (ΒΙΝΤΕΟ)…  Η Αυγουστιάτικη συναυλία στον Αρχαιολογικό χώρο Πετρών που οργάνωσε ο Δήμος Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης 10 Αυγούστου, παρουσία πλήθους θεατών.
  

  Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο αντιδήμαρχος Αμυνταίου, Αποστόλης Θεοδώρου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πετρών, Γρηγόρης Κυριακόπουλος και η  Αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φλώρινας, Ελπινίκη Ναούμ, η οποία λίγο νωρίτερα ξενάγησε τους επισκέπτες στην Ελληνιστική πόλη του αρχαιολογικού χώρου των Πετρών.

  Ενθουσίασαν με την ερμηνεία τους οι μουσικοί, Βασίλης Ιωαννίδης, Ελένη Μπουσμαλή και Ζωή Αράπογλου, οι οποίοι ερμήνευσαν σύγχρονα και διαχρονικά τραγούδια και μελωδίες που έχουν αφήσει την δική τους εποχή στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.