Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Με επιτυχία για άλλη μια χρονιά το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 του ΑΙΑΝΤΑ Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Α.Σ. «ΑΙΑΝΤΑΣ» Αμυνταίου, το διήμερο 19 και 20 Αυγούστου στο προαύλιο του παλιού Α’ Δημοτικού Σχολείου.
 
  Στη διοργάνωση έδωσαν το παρόν πάνω από 100 φίλοι του αθλήματος όλων των ηλικιών που αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε αγώνες μονής μπασκέτας σε κατηγορίες για αγόρια και κορίτσια, για όλες τις ηλικίες.




  Στο τέλος του τουρνουά δόθηκαν από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Αμυνταίου, Γ. Τρυφωνόπουλο, αναμνηστικά κύπελλα και ακολούθησε η κλήρωση ενός ποδηλάτου.
  Μπορεί να αναδείχθηκαν κάποιοι νικητές, σίγουρα όμως όλοι ήταν κερδισμένοι, δίνοντας ραντεβού για το επόμενο τουρνουά που θα διοργανώσει ο Σύλλογος.
  ΥΓ.:
1) Τα γεμάτα γήπεδα, όταν μάλιστα αυτά γεμίζουν από παιδιά που αγωνίζονται με πάθος για την διάκριση -στο πλαίσιο πάντα της ευγενούς άμιλλας– τότε γεννιέται και η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

2) Η εικόνα που αντικρίζει ο καθείς που επισκέπτεται το χώρο του παλιού Α’ Δημοτικού και δεν είναι άλλος από το υπόγειο όπου φυλάσσονται τα τρόφιμα των Συλλόγων που διοργανώνουν εκδηλώσεις στον παραπάνω χώρο, είναι να μη τι άλλο… τριτοκοσμικός και αποτελεί ντροπή (επιεικώς) για τον Δήμο Αμυνταίου!!! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.