Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

15Αύγουστος Στο Λιμνοχώρι…  3ημέρες πολιτιστικές εκδηλώσεις για άλλη μια χρονιά θα πραγματοποιηθούν στο Λιμνοχώρι Φλώρινας με θέα τη λίμνη Ζάζαρη.
  
  Πιστοί στο ραντεβού μας με την παράδοση και τον πολιτισμό, σας προσκαλούμε όλους να επισκεφθείτε το όμορφο χωριό μας και φυσικά να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε παρέα!
  Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει ακούσματα από κάθε γωνιά της Ελλάδος.
  Επίσης κοντά μας θα βρίσκονται τα χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων: Λεβαίας (13 Αυγούστου), Κοιλάδας Κοζάνης (14 Αυγούστου), Προφήτη Ηλία Λεχόβου (14 Αυγούστου), Σπηλιάς Εορδαίας (15 Αυγούστου). Φυσικά από το πρόγραμμα μας δεν πρέπει να παραλείψουμε τη Λειτουργία και την περιφορά της εικόνας στις 14 Αυγούστου (19:00) και στις 15 Αυγούστου τη Θεία Λειτουργία της Μεγάλης Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
  Σας περιμένουμε όλους να διασκεδάσουμε παρέα στις όχθες της Λίμνης Ζάζαρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.