Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Παρουσίαση Project: «Οδοιπορικό στο Λέχοβο της φύσης, της παράδοσης, της πέτρας» της εικαστικού Ελένης Κεσίσογλου…  Την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο όμορφο και γραφικό Λέχοβο η εικαστικός Ελένη Κεσίσογλου παρουσιάζει το project: «Οδοιπορικό στο Λέχοβο της φύσης, της παράδοσης, της πέτρας» και σας καλεί να συμμετάσχετε σε μία βιωματική εμπειρία σύμπραξης σύγχρονου εικαστικού λόγου, παράδοσης, φύσης, πέτρας.
  
Πρόγραμμα:
  Συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Λεχόβου στις 9:00 π.μ. Ο χαριτωμένος ημίονος φορτωμένος με το υλικό των χτιστάδων- την πέτρα -θα μας οδηγήσει πεζή, διανύοντας μια εκπληκτική διαδρομή μέσα από το δάσος, μέχρι τον προαύλιο χώρο της εκκλησίτσας του Αγίου Παντελεήμονα, όπου μας περιμένει ‘’Ο Χτίστης’’ για να συνδημιουργήσει με την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα νέων Λεχόβου ‘’ΘΕΑΤΡΟ (Λ)’’.
  Η συνέχεια της παρουσίασης γίνεται το απόγευμα στις 18:00 μ.μ στον υπαίθριο χώρο του Λαογραφικού Μουσείου, όπου η εικαστικός Ελένη Κεσίσογλου θα μας μιλήσει για την ιστορία των φυτικών βαφών και θα γίνει παρουσίαση της διαδικασίας.
  Μετά το πέρας μεταφερόμαστε στον εσωτερικό χώρο της Αστικής Σχολής, όπου παρουσιάζονται τα εκθέματα, που αφορούν στο όλο project και η θεατρολόγος Βενετία Νάση θα δουλέψει με παιδιά με βάση την εμπειρία που αποκόμισαν από το έργο.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: Ελένη Κεσίσογλου
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Πολιτιστικός Σύλλογος Λεχόβου (Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών ‘’Ο Προφήτης Ηλίας’’)
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: Θεατρική ομάδα νέων Λεχόβου ‘’ΘΕΑΤΡΟ(Λ)’’
Θεατρολόγος: Βενετία Νάση
Αρχιμάστορες: Παύλος Γκούλης και Θανάσης Τσένος
Βαγγέλης Πλιούμπης (Αποξήρανση φυτών )
Κάτοικοι του χωριού
Συνεταιρισμός ξυλοκόπων Λεχόβου
(Το γλυπτό ‘’Ο Χτίστης’’ που είναι τοποθετημένο στον πραύλιο χώρο του Αγίου Παντελεήμονα ολοκληρώθηκε με την ευγενική υποστήριξη της εκκλησίας του Λεχόβου).

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ,ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.