Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Αντί να επιλύσουν τα προβλήματα του Νοσοκομείου Φλώρινας, έπαυσαν τον Διοικητή…  Ανάλγητοι Υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παραβιάζοντας την βασική τους υποχρέωση για την παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, συνεχίζουν απαθέστατα και προκλητικά την απαξίωση του νοσοκομείου της Φλώρινας, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
  
  Όπως καταγγέλλουν εκπρόσωποι των εργαζομένων, σε Συνέντευξη Τύπου, η κατάσταση στο Νοσοκομείο Φλώρινας, αναφορικά με την ιατρική στελέχωσή του, χειροτερεύει χρόνο με τον χρόνο.
  Όπως τονίζουν: «Ως Σύλλογος Εργαζομένων, έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής (ελέω της προσδοκώμενης ενίσχυσης σε ιατρικό προσωπικό από τις προκηρυσσόμενες θέσεις μονίμων), οφείλουμε να χτυπήσουμε όσο γίνεται δυνατότερα πλέον το καμπανάκι κινδύνου για την ίδια την ύπαρξη του Νοσοκομείου μας, μιας και απέτυχε (σε μεγάλο βαθμό) η κάλυψη των κενών.
  Οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό καθιστούν απαγορευτική την αξιοπρεπή και αποδοτική παροχή υπηρεσιών, παρεχόμενων με αυτοθυσία από το ιατρονοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό».
  Στις 10 Ιουλίου 2017, κατήγγειλα την εγκληματική αδιαφορία, στις συνεχείς και χρόνιες εκκλήσεις των πολιτών και εκπροσώπων των εργαζομένων του Νοσοκομείου Φλώρινας.
  Με μεγάλη μας έκπληξη αντί να προβούν σε εκείνες τις ενέργειες επίλυσης των προβλημάτων του νοσοκομείου, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προφανώς με παρέμβαση του τοποτηρητή τους, έπαυσε τον διοικητή του νοσοκομείου.
Κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όταν φταίει το γαϊδούρι δεν ξεσπάμε στο σαμάρι.
  Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τον Υπουργό της και τους καθιστά υπεύθυνους για την υγεία και ζωή των κατοίκων της Φλώρινας.
  Καλούμε τον εισαγγελέα Φλώρινας, όπως παρέμβει και διερευνήσει την πιθανή τέλεση αδικημάτων πολιτικών προσώπων που ξεκάθαρα πλέον γνωρίζουν και αδιαφορούν για την επίλυση των προβλημάτων, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή και την υγεία των κατοίκων του Ν. Φλώρινας.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

2 σχόλια:

 1. Αυτα τα λες τωρα που εφυγες απο την ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
  πριν δεν μιλουσες τα εβλεπες ολα ροδινα , τωρα
  που βλεπεις την αληθεια ανοιξες τα ματια σου.
  Τι κριμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ22 Ιουλίου 2017 - 11:14 π.μ.

  Υπάρχει μία σοφή παροιμία
  "πονά το κεφάλι κόβεις κεφάλι"

  ...έτσι ο σοφός έλληνικός λάός η όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και δεν νιώθουν Έλληνες..  "όταν πόνάει το κεφάλι του λαού "

  ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κάθε χρωματικής αποχρώσεως η συνθέσεως που τον πονοκεφαλιάζει .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.