Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Βραδιά Αγάπης» στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι του Αμυνταίου, ενώθηκαν, συνεργάστηκαν και στήριξαν την όμορφη μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου & περιχώρων «Μαζί για τη ζωή», το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουλίου στο προαύλιο του παλιού Α’ Δημοτικού σχολείου.
  

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Σύριζα, Κώστας Σέλτσας, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αμυνταίου, Γ. Τρυφωνόπουλος, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου που διασκέδασαν υπό τους ήχους του συγκροτήματος «Τοπική παράδοση».

  Η Πρόεδρος του Συλλόγου, Γεωργία Γρομπανοπούλου, σε δηλώσεις της τόνισε πως «για μια ακόμα φορά, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αμυνταίου 7 περιχώρων, διοργανώνει ένα καλοκαιριάτικο συναπάντημα για να υποδεχθούμε το καλοκαίρι με χαρά και αισιοδοξία.

  Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και κύρια αυτούς που μαστίζονται από την ασθένεια του καρκίνου».

  Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμο Αμυνταίου και τη ΔΗΚΕΑ, καθώς και όλους τους εθελοντές και Συλλόγους για τη βοήθεια που προσέφεραν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

  Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά, με δώρα ταξίδια αναψυχής, που προσέφερε το Ταξιδιωτικό Γραφείο «Giatrakas Travel».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.