Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Σεμινάρια Τεχνικού ασφαλείας - Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων στο Αμύνταιο…  Το Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας αφορά όλους τους εργοδότες. Προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία ο κάθε εργοδότης, να διαθέτει υπεύθυνο για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων στο χώρο εργασίας. Τεχνικός Ασφαλείας μπορεί να οριστεί κάποιος εργαζόμενος ή μπορεί να είναι ο ίδιος ο εργοδότης.
  
  Ο τεχνικός ασφάλειας έχει τις εξής αρμοδιότητες:
α) να επιθεωρεί τακτικά τις θέσεις εργασίας από πλευράς υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας, να επιβλέπει οποιαδήποτε παράλειψη των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, να προτείνει μέτρα αντιμετώπισής της και να επιβλέπει την εφαρμογή τους.
β) να μεριμνά ώστε στην επιχείρηση να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας της εργασίας και να καθοδηγεί τους εργαζομένους ( αν υπάρχουν) για την αποτροπή του επαγγελματικού κινδύνου που συνεπάγεται η εργασία τους.
Ανάλογα με το βαθμό επικινδυνότητας οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε Β και Γ κατηγορίας αντίστοιχα .
Κόστος συμμετοχής 70 € για τα προγράμματα Γ΄ κατηγορίας και 130 € για τα προγράμματα Β΄ κατηγορίας. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Αμύνταιο τέλος Αυγούστου και θα υπάρξει συνεννόηση ως προς τις ώρες και το χώρο διεξαγωγής του προγράμματος.
  Παρακάτω σας παραθέτω τους συνδέσμους στους οποίους θα δείτε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την κάθε κατηγορία.
Πρόγραμμα Γ κατηγορίας διάρκειας 10 ωρών  ►http://www.masterkek.gr/MasterKEK/docs/texnikoi-asfaleias-g-kathgoria.pdf
Πρόγραμμα Β κατηγορίας διάρκειας 35 ωρών  ►http://www.masterkek.gr/MasterKEK/docs/texnikoi-asfaleias-b-kathgoria.pdf
  Εμπιστευτείτε τη Master για την επιμόρφωσή και την ενημέρωσή σας σχετικά με το σεμινάριο τεχνικού ασφαλείας.
  Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου κατόπιν δικής μας γνωστοποίησης του σεμιναρίου είναι πρόθυμος για τη δράση αυτή προκειμένου οι εργοδότες όλων των επιχειρήσεων του Δήμου μας να πιστοποιηθούν με το σεμινάριο τεχνικού ασφαλείας.
  Η Παγανού Σαββίνα είναι αρμόδια για τη διεκπεραίωση του σεμιναρίου αυτού. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μας στα τηλέφωνα : 6951859452, 2386023594.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.