Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Κλείνει η χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Φλώρινας!  Ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα δέχεται το πολύπαθο νοσοκομείο της Φλώρινας, καθώς η χειρουργική κλινική θα παραμείνει κλειστή από τις 18 μέχρι τις 31 Ιουλίου, εξαιτίας της έλλειψης ιατρικού προσωπικού.
  
  Σύμφωνα με έγγραφο του διοικητή του νοσοκομείου, Νικόλαου Κοτοπούλη, προς το ΕΚΑΒ Κοζάνης, «το αίτημα για μετακίνηση χειρουργού στο ΓΝ Φλώρινας δεν κατέστη δυνατό να ικανοποιηθεί παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε τόσο το ΓΝ Φλώρινας όσο και η 3η ΥΠΕ, ενώ η προσπάθεια εξυπηρέτησης των αναγκών με γενικούς γιατρούς απέβη άκαρπη».
  Με βάση λοιπόν τα παραπάνω και σύμφωνα πάντα με την επιστολή του διοικητή, η χειρουργική κλινική του νοσοκομείου θα παραμείνει κλειστή από τις 18 έως και τις 31 Ιουλίου.
  Τα επείγοντα περιστατικά χειρουργικής και τραύματος γενικότερα θα μεταφέρονται από το ΕΚΑΒ απευθείας στα νοσοκομεία Πτολεμαΐδας και Καστοριάς χωρίς μεσολάβηση του νοσοκομείου Φλώρινας.
ΠΗΓΗ: ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ

1 σχόλιο:

  1. ¨ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ _ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ.

    ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΟΤΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.