Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Συνολική μετεγκατάσταση της Κοινότητας Αχλάδας του Ν. Φλώρινας…  Για πολλοστή φορά ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Γ. Σταθάκης επιλέγει την απουσία από τη Βουλή και τη συζήτηση για το θέμα της συνολικής μετεγκατάστασης της Κοινότητας Αχλάδας του Νομού Φλώρινας.
  
  Εδώ και έξι περίπου μήνες, ο βουλευτής Φλώρινας κ. Γ. Αντωνιάδης φέρνει με επίκαιρες ερωτήσεις του στη Βουλή εναλλάξ το θέμα της μετεγκατάστασης της Αχλάδας και των Αναργύρων.
  Ο κ. Σταθάκης, πεισματικά αρνείται το διάλογο και συνεχώς βρίσκει κωλύματα (φόρτος εργασίας, απουσία στο εξωτερικό), ώστε να μην απαντήσει επί του θέματος στην ολομέλεια της Βουλής. Το ίδιο επικαλέστηκε και την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ημέρα που είχε οριστεί η συζήτηση για το θέμα της Αχλάδας.
  Τελικά, στους Αναργύρους η «λύση» δόθηκε από την κατολίσθηση, ξεγυμνώνοντας την κυβερνητική αδιαφορία. Στους Αναργύρους ηττήθηκε η κυβέρνηση, η πολιτική της και η κοινή λογική.
  Αν Σταθάκης και κυβέρνηση δεν παραδειγματιστούν, δεν λογικευθούν και δεν σκύψουν άμεσα πάνω από το πρόβλημα ώστε να δώσουν λύση, τότε στην Αχλάδα τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ δραματικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.