Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Η ορκωμοσία των αποφοίτων της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής…  Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής και συγκεκριμένα των κατευθύνσεων Δίγλωσση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, Διδασκαλία της Νέας Ελληνικής και Πολιτισμικές Σπουδές:
 
 Σημειωτική και Επικοινωνία στο Μεγ. Αμφιθέατρο της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας.
  Ο σολίστ Γ. Ανδρόνογλου με ένα ρεσιτάλ κιθάρας μας ταξίδεψε σε μουσικά μονοπάτια και μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε ελαφρύ γεύμα στο roof garden κεντρικού ξενοδοχείου της Φλώρινας, όπου διδακτικό και διοικητικό προσωπικό του Προγράμματος ευχήθηκε στους αποφοίτους και τους γονείς τους καλή σταδιοδρομία στην μετέπειτα καριέρα τους.

Ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ
Κ.Δ. Ντίνας
Η Πρόεδρος του Τμήματος
Ι. Βαμβακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.