Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Ο Άκης έγινε... ΣΥΡΙΖΑ …«Ναι, τι άλλο θα ψήφιζα; Δεν υπάρχει τίποτε άλλο»… (BINTEO)  Το ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ, ο κορυφαίος υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες και πρόσφατα αποφυλακισθείς για λόγους υγείας Άκης Τσοχατζόπουλος δηλώνει τώρα ότι …θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ!
  

  Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha και στην Αυτοψία, ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν κρύβει ότι θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.

  «Ναι, ΣΥΡΙΖΑ θα ψήφιζα» απαντά στον δημοσιογράφο, όταν εκείνος παρατηρεί πώς έχει ενδιαφέρον ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. «Ναι, τι να ψήφιζα; Δεν υπάρχει τίποτε άλλο» λέει χαρακτηριστικά.

  Ισχυρίζεται επίσης πως «ουδέποτε έβαλα το δάχτυλο στο μέλι», επιμένει στα περί πολιτικής δίωξής του από τον Κώστα Σημίτη, με ευθύνη και του Γιώργου Παπανδρέου, κάνοντας λόγο για «υπονόμευση» και «βρώμικο πόλεμο» εις βάρος του.

  Υποστηρίζει ακόμη ότι είναι ψευδή τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να απολάμβανε πολυτελή ζωή. «Δεν ισχύει τίποτα, ζω απλή ζωή, χωρίς πολλές δαπάνες. Ούτε μέσα έχω ούτε σπίτια ούτε τίποτα»

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.