Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας: Ας διασφαλίσουμε την ηρεμία των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις…  Με αφορμή τις πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών και στην  περιοχή μας, αποτελεί  στοιχειώδη υποχρέωση για όλους εμάς- ως γονείς και  πολίτες   της  τοπικής μας κοινωνίας- να διασφαλίσουμε, την γαλήνη,  την  ψυχική  ηρεμία και  την  απρόσκοπτη  προετοιμασία τους, καθ΄ όλη αυτή την περίοδο.
  
  Ειδικότερα, η  αποφυγή  θορύβων  και όχλησης και  η με κάθε τρόπο  διευκόλυνση  των υποψηφίων  στο διάβασμα  τους  κατά  τις ημέρες των  πανελλαδικών εξετάσεων, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε  στον  αγώνα που  δίνουν  αυτά  τα παιδιά.
  Το  Ι. ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας  της AUTOVISION  που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πτολεμαϊδας - Φλώρινας, μαζί με τις  ευχές του για καλή  επιτυχία   σε όλους τους  υποψηφίους  των πανελλαδικών εξετάσεων, αισθάνεται  ως  κοινωνική  υποχρέωση  να απευθύνει και δημόσια  αυτό το μήνυμα, για  τα  παιδιά  μας  και  τα  παιδιά  όλου  του κόσμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.