Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ξαφνική επίσκεψη του επίκουρου καθηγητή Βυζαντινολογίας Κωνσταντίνου Κατακουζηνού στο Αμύνταιο…  Η είδηση (της τελευταίας στιγμής) που διέρρευσε από το περιβάλλον αντιδημάρχου του Δήμου Αμυνταίου, χαροποίησε ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία, καθώς, βλέποντας στο γυαλί της TiVi (δεκάδες χρόνια τώρα) τον παγκοσμίως γνωστό επίκουρο καθηγητή Βυζαντινολογίας, Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και από κοντά.
  
  Μάλιστα, ακούστηκε, πως θα τον συνοδεύει και η τηλεοπτική του συγκάτοικος, η γκαρσόνα Α’, Ελένη Βλαχάκη, η οποία θα περάσει το τριήμερο στη περιοχή μας.
  Την είδηση της συνεργασίας του ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ με την ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΛΟΓΙΑ, «αλίευσε» από το Facebook συνεργάτης μας και  σας την παρουσιάζουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.