Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Καλοκαιρινές συναυλίες λήξης των Χορωδιών του «Αριστοτέλη»…



  Με δυο χορωδιακές συναυλίες η Παιδική Χορωδία «Δημήτρης Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» και η Μικτή Χορωδία του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» υποδέχονται το Καλοκαίρι και «κλείνουν άλλη» μια χορωδιακή χρονιά.
  
  Την Παρασκευή στις 9 Ιουνίου 2017, στις 8.30 το απόγευμα θα παρουσιάσουν χορωδιακά τραγούδια το Τμήμα Προχορωδίας Ι υπό τη Διεύθυνση της μαέστρου Σοφίας Μούλη και το Τμήμα Προχορωδίας ΙΙ υπό την Διεύθυνση του Ευθύμη Ψαλλίδα.
 Το Σάββατο στις 10 Ιουνίου 2017, στις 7,30 το απόγευμα την συναυλία θα ανοίξει η φιλοξενούμενη Χορωδία Ενηλίκων του Συλλόγου Φίλων Ωδείου «Αριστοτέλης» Νάουσας υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Θεοχαρόπουλου.
  Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί η Παιδική – Εφηβική χορωδία «Δ. Λιώτσης» του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Μούλη.
  Το χορωδιακό απόγευμα θα κλείσει η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» επίσης υπό τη διεύθυνση της Σοφίας Μούλη.
  Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.