Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Φλώρινα: Βιώσιμη Πόλη, Πύλη Πολιτισμού – η γνώμη σου μετράει…



  Ο Δήμος Φλώρινας συνεχίζει και ολοκληρώνει εντός του Ιουνίου 2017 την εντατική προετοιμασία του Σχεδίου & της επιλεγμένης περιοχής παρέμβασης της πόλης και ζητά τη γνώμη των Επαγγελματιών και των Επιχειρήσεων
 
για τις δράσεις που τους αφορούν και σχετίζονται με το Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης & τις προοπτικές ανάπτυξης , μέσω και των χρηματοδοτικών ενισχύσεων του ΕΣΠΑ 2014 - 2020.
  Συμπληρώστε το πολύ σύντομο ερωτηματολόγιο στο σύνδεσμο που ακολουθεί και κάθε τι άλλο που επιθυμείτε συμπληρωματικά να αναφέρετε ΕΔΩ
  Για κάθε πληροφορία και συμμετοχή στη συνεχιζόμενη διαδικασία ενημέρωσης & διαβούλευσης παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στη Δ/νση Προγραμματισμού του Δήμου Φλώρινας (πληροφορίες κ. Σπυρίδωνας Τζέτζης, τηλ. 2385351240 & email: dprog.dflor@gmail.com ).
  Στόχος του Σχεδίου για τη Φλώρινα είναι μια Πόλη Βιώσιμη, μια Πύλη Πολιτισμού για κατοίκους και επισκέπτες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.