Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Συνάντηση για τη δημιουργία αρχαιολογικού μουσείου στον Δήμο Αμυνταίου… (BINTEO)  Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Κώστα Θεοδωρίδη και κλιμάκιο μηχανικών του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη δημιουργία αρχαιολογικού μουσείου στον χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Δήμου Αμυνταίου πραγματοποίησε

 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Αμύνταιο.

  Όπως δήλωσε ο κ. Μπίρος: "Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Αμυνταίου και της Περιφερειακής Αρχής, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου. Οι μηχανικοί ήρθαν για να εξετάσουν την καταλληλότητα του κτιρίου και τους χώρους όπου θα στεγαστούν αρχαιολογικά ευρήματα που έχουν ανακαλυφθεί στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμυνταίου. Θέλω να ευχαριστήσω την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα του Υπουργείου κ. Βλαζάκη για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση στο συγκεκριμένο αίτημα. Πιστεύουμε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα, και αφού υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου για παραχώρηση του συγκεκριμένου κτιρίου, θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη δημιουργία του μουσείου, που θα αποτελεί κόσμημα για την περιοχή μας".

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα χρυσοστομε για την παιδικη.ελεος ας την φτιαξουν επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.