Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Το Επιμελητήριο Φλώρινας στην 82η ΔΕΘ…  Το Επιμελητήριο Φλώρινας ενημερώνει τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μέλη του ότι σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και προβολής στην 82η ΔΕΘ (9-17.09.2017) στη Θεσσαλονίκη.
  
  Το Επιμελητήριό μας διαθέτει 25 τ.μ. στα οποία μπορούν να προβληθούν οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.  Πέρα από την παραχώρηση χώρου καλύπτεται το κόστος κλιματισμού, γενικής φύλαξης, γενικής καθαριότητας καθώς και το κόστος της γενικής εξωτερικής σήμανσης των Περιπτέρων. Οποιαδήποτε επιπλέον κατασκευή, ανάπτυξη δομής ή ενοικίασης εξοπλισμού θα επιβαρύνει τους χρήστες.
  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Επιμελητήριο Φλώρινας στο τηλέφωνο 2385022466 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο έως την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.