Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

Στο 45o Interamnia World Cup στο Teramo της Ιταλίας θα ταξιδέψει αποστολή του ΦΙΛΩΤΑ Π.Α.Σ…  Στο 45o Interamnia World Cup στο Teramo της Ιταλίας θα ταξιδέψει στις 4 -12 Ιουλίου αποστολή του ΦΙΛΩΤΑ Π.Α.Σ συμμετέχοντας σε δύο κατηγορίες, παγκορασίδων Α' και Β΄.
  
  Με στόχο να κερδίσουν αγωνιστικές εμπειρίες σε διεθνές επίπεδο, χρήσιμες για την εξέλιξή τους στο άθλημα αλλά και να πάρουν μέρος σε μια μεγάλη γιορτή του χάντμπολ μαζί με χιλιάδες άλλους αθλητές-τριες απ' όλο τον κόσμο.
  Ολοκληρώνοντας την φετινή αγωνιστική χρονιά θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που στήριξαν  τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας μας την  εταιρία  SOLERGON, ΑΦΟΙ ΣΤΡΑΤΑΚΗ εμπορεία δημητριακών, DEL LAGO ταβέρνα Λιμνοχώρι, ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΑ Φιλώτας, ΡΑΣΤΩΝΗ καφωδείο Aντίγονο. Πολύτιμοι σύμμαχοι στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε στα παιδιά το καλύτερο, γιατί τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.