Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ψάρευαν …τσιπούρες στο κέντρο του Αμυνταίου! (ΒΙΝΤΕΟ)



«Καράβια βγήκαν στη στεριά 
και πιάσανε τα όρη
ποιος είδε βάρκα στο Χελμό 
στ’ Αμύνταιο βαπόρι»… 
Μόνοι και έρημοι –στην κυριολεξία- αντιμετωπίζουν τη μανία της φύσης οι οικογένειες που έχουν την «ατυχία» να κατοικούν επί της οδού Ε. Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης.
  

  Ο Δήμος Αμυνταίου, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις των κατοίκων της περιοχής, αλλά και τις επισημάνσεις της εφημερίδας μας, δείχνει απαθείς στο πρόβλημα και ανήμπορος να επισκευάσει την όποια κακοτεχνία που …ο ίδιος κατά το παρελθόν δημιούργησε.

  Εδώ και μια 20ετία, το συγκεκριμένο σημείο, μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση, μετατρέπεται σε μια λίμνη λάσπης και βρίσκει τους άτυχους κατοίκους με φτυάρια και τσουγκράνες να προσπαθούν να ξεβουλώσουν τα φρεάτια για να σώσουν τα σπίτια τους από τα λιμνάζοντα νερά.

  Για άλλη μια φορά καλείται ο Δήμος Αμυνταίου να δώσει λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.

  Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να τους «συγκινήσει» η εικόνα και να «σκύψουν» στο πρόβλημα…

4 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕΛΦΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν και κάποιοι,όπως ορισμένοι φιλοι,που ότι βρούν το πετάνε στον δρόμο,όπως χαρτιά,μπουκάλια,χόρτα από γκαζόν,κλπ,τα οποία με την βροχή πηγαίνουν στα φρεάτια τα οποία δημιουργούν ένα πλέπλο και δεν φεύγουν τα νερά.Ποιός φταίει γιαυτό;Από τον καναπέ όλι μας ξέρουμε το τι μπορεί να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τοσο δυσκολο ειναι να μπει ασφαλτος??? με καθε βροχη τα χωματα κατεβαινουνε και φραζουν τα φρεατια!! ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!! ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΒΡΟΧΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ..ΑΛΛΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.