Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Εκδήλωση για τον ποιητή της κοινωνικής αμφισβήτησης, Κ. Καρυωτάκη, από το Γυμνάσιο Αμυνταίου και το Ωδείο Φλώρινας…  Σας γνωστοποιούμε ότι το Γυμνάσιο Αμυνταίου και το Ωδείο Φλώρινας -Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας - Παράρτημα Αμυνταίου διοργανώνουν  Βραδιά Ποίησης και Μουσικής αφιερωμένη στον ποιητή Κώστα Καρυωτάκη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
  Ώρα έναρξης της εκδήλωσης η 20.15’.
  Θα μιλήσουν: η σχολική σύμβουλος των φιλολόγων Φλώρινας Πολατίδου Άννα με θέμα «Στον μονόδρομο του Καρυωτάκη» και ο Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος, επίκουρος καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα: «Μόνο γιατί μ’ αγάπησες» Μαρία Πολυδούρη.
  Θα αναγνώσουν ποιήματα του Κώστα Καρυωτάκη, μαθητές του Γυμνασίου Αμυνταίου και θα τραγουδήσουν μελοποιημένους στίχους του ποιητή μας, καθηγητές και μαθητές του παραρτήματος Αμυνταίου του ωδείου Φλώρινας.
  Στο χώρο της εκδήλωσης θα εκτεθούν πίνακες σπουδαστών της σχολής Καλών τεχνών Φλώρινας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.