Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Στη Γ’ Εθνική ο ΕΡΜΗΣ Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)…



  Μετά και από το νικηφόρο πέρασμά του από τη Φλώρινα επικρατώντας 1-3 του τοπικού ΠΑΣ (με 3 γκολ που σημείωσε σε διάστημα 5 λεπτών!) ο Ερμής Αμυνταίου είναι ο νέος πρωταθλητής της Α1 ΕΠΣ Φλώρινας (μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες) και ο εκπρόσωπός μας για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ’ Εθνική!
  

  Μεθυσμένη πολιτεία το Αμύνταιο μετά την τεράστια επιτυχία του, καθώς κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα μέσα από τη διαδικασία των play off’s και να ξεπεράσει τον μεγάλο φετινό του αντίπαλο και περσινό πρωταθλητή, Μακεδονικό Αγίου Παντελήμονα.

  Ομάδα με προϊστορία και αρκετές παρουσίες στις εθνικές κατηγορίες (Δ’ Εθνική-Περιφερειακό) τις δεκαετίες ‘80 και ’90, αλλά πλέον για πρώτη φορά (αφού φέτος δεν υπάρχουν αγώνες μπαράζ) κέρδισε την άνοδο του στη Γ’ Εθνική, ως μοναδικός εκπρόσωπος του νομού Φλώρινας.

6η  αγωνιστική

ΠΑΣ Φλώρινας- Ερμής Αμυνταίου 1-3

Θύελλα Φιλώτα-Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 2-3

Βαθμολογία

Ερμής Αμυνταίου 13

Μακεδονικός Αγίου  Παντελεήμονα 12

ΠΑΣ Φλώρινας 5

Θύελλα Φιλώτα 4



Πηγή: Σπορ Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.