Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Μετανοιωμένος δηλώνει ψήστης που επέλεξε να σουβλίσει μαύρο χοίρο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Σε απόγνωση βρίσκεται αυτή την ώρα φίλος αναγνώστης που έχει βάλει στη σούβλα μαύρο χοίρο 21 κιλών, από τις 7 το πρωί, καθώς η μυρωδιά του έχει εξαπλωθεί σε όλη τη γύρω περιοχή, με αποτέλεσμα πολλοί που ψήνουν τριγύρω, να απειλούν να παρατήσουν τις ψήστρες τους με τα κρεατικά και να κάνουν «ντου» στη σούβλα!
  

  Μάλιστα, ο φίλος αναγνώστης, για να αποτρέψει την περεταίρω εξάπλωση της δελεαστικής μυρωδιάς της σούβλας (που κολάζει και Άγιο), αλείφει συχνά – πυκνά το σουβλισμένο μαύρο χοίρο με μίγμα αποτελούμενο από μέλι και μπύρα, γεγονός που φέρνει διαφορετικά –από την πρόθεση του- αποτελέσματα.

  Στην απέλπιδα δε προσπάθεια του να σβήσει τη φωτιά, τοποθέτησε πάνω στα κάρβουνα πατάτες στο αλουμινόχαρτο μια «απερίσκεπτη» κατά τη γνώμη μας κίνηση, η οποία ελπίζουμε να μην αποβεί μοιραία…

  Εμείς από τη πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να «βοηθήσουμε» τον «απελπισμένο» ψήστη, ο οποίος, όπως μας εξομολογείται …δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει μια τέτοια «έκρυθμη κατάσταση»

  … «Ζω έναν εφιάλτη», δηλώνει στο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, «καθώς η καλή μου πρόθεση να γιορτάσω με την παρέα μου την αρχή της άνοιξης στην υπέροχη φύση του Νυμφαίου, γίνεται αιτία να κολάσω πολλούς συνανθρώπους μου». «Παλιά, επί ΠΑΣΟΚ, δεν είχαμε τέτοιες καταστάσεις γιατί όλοι βάζαν σούβλες με αρνιά, κατσίκια και κοντοσούβλια και πίναν σαμπάνιες» συμπληρώνει…

  Ο αγαπητός φίλος δηλώνει μετανοιωμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά … «Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω, θα προτιμούσα να πάω σε κάποια πορεία για την εργατική Πρωτομαγιά και να έτρωγα πασατέμπο»
  Να τονίσουμε πως για να «διασκεδάσουν» την αγωνία τους, ο ψήστης και η παρέα του, το έχουν ρίξει στο τσίπουρο από νωρίς το πρωί…

2 σχόλια:

  1. Είναι ο τελευταίος μήνας της Ανοιξης.....ή κάνω λάθος ; ; ; ;Βέβαι με τους τζιριζαίους τα πάντα αλλάζουνε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαια !!! στο Αμύνταιο έχετε την πολυτέλεια να ψήνετε χοίρους όταν αλλοι δεν έχουν ούτε ένα σουβλάκι να φάνε.Κατα τα άλλα κρίση περνάτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.