Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Με μεγάλη συμμετοχή εθελοντών ολοκληρώθηκε η δράση «let’s do it Greece» στον Δ. Αμυνταίου…  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 η περιβαλλοντική δράση «let’s do it Greece»,  στην οποία ο Δήμος Αμυνταίου συμμετείχε για πρώτη φορά.
  
  Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη ενώ οι 200 εθελοντές που συγκεντρώθηκαν στο Αμύνταιο και σε πολλές τοπικές κοινότητες έστειλαν με ενθουσιασμό το δικό τους μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Πάρκο Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου, πραγματοποιήθηκαν δράσεις καθαριότητας αλλά και προβολή ενημερωτικών βίντεο και φωτογραφικού υλικού από δράσεις που είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα σχολεία και σύλλογοι της περιοχής.
  Στο τέλος οι μικροί εθελοντές είχαν την ευκαιρία μέσα από ένα οικολογικό παραμύθι, που βασιζόταν στη διάδραση  να προτείνουν λύσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, να παίξουν και να διασκεδάσουν μαθαίνοντας.
  Ευχαριστούμε τους  Αντιδημάρχους, τους Προέδρους των Τοπικών  Κοινοτήτων, τα  σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,  τους Αθλητικούς, Πολιτιστικούς, Κοινωνικούς Συλλόγους, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αμυνταίου που υποστήριξαν την εκδήλωση.
  Η αρχή έγινε! Με  αρωγό αυτής της προσπάθειας  τον Δήμο Αμυνταίου ευελπιστούμε ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων θα αυξάνεται κάθε χρόνο και ότι  ο εθελοντισμός θα αποτελεί στάση ζωής στον τόπο μας.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.