Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Μεγάλος νικητής ο ΦΙΛΩΤΑΣ στο ντέρμπυ με τον ΑΜΥΝΤΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)



  «Έσπασε το ρόδι» η ομάδα του ΦΙΛΩΤΑ ΠΑΣ, μετά την εις βάρος του αρνητική παράδοση σε αγώνες με τον ΑΜΥΝΤΑ, επικρατώντας στο τοπικό ντέρμπυ με 23 -21, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Χάντμπολ Γυναικών, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 22/4 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, παρουσία πολλών φίλων του αθλήματος.
  

  Η επιθετική ευστοχία και η καλή άμυνα του πρώτου ημιχρόνου, έστειλε στα αποδυτήρια τις παίχτριες της Τάνιας Τσουτσουλάκη με ένα προβάδισμα 7 τερμάτων (17 – 10), κάτι όμως που δεν κράτησε για πολύ, καθώς σταδιακά οι παίχτριες του ΑΜΥΝΤΑ «ροκάνισαν» τη διαφορά και ισοφάρισαν στο 47:00, σε 19 – 19.

  Η συνέχεια ανήκε στον ΦΙΛΩΤΑ, ο οποίος μπλοκάροντας τα επιθετικά ατού του ΑΜΥΝΤΑ, έφτασε στο τελικό σκορ 23 - 21 και με τη νίκη του αυτή πλασαρίστηκε στην 6άδα της βαθμολογίας, αφήνοντας 3 βαθμούς πίσω την ομάδα του Αμυνταίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.