Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Όλοι σήμερα στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας…  Παρά την συλλογική απόφαση των συμβολαιογράφων να απέχουν από τις διαδικασίες πλειστηριασμών κατοικίας, εν τούτοις στην Θεσσαλονίκη έχει προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη από την ALPHA BANK η εκποίηση ενός διαμερίσματος μόλις 50 τμ που βρίσκεται στην περιοχή της Ν. Μαγνησίας.
  
  Θα είμαστε και πάλι όλοι εκεί για να το αποτρέψουμε! Εκτός από αυτό το διαμέρισμα, την Τετάρτη 5/4/17 εκποιούνται επίσης αγροτεμάχια, επαγγελματικοί, βιοτεχνικοί και βιομηχανικού χώροι, δηλ. κυψέλες εν πολλοίς του παραγωγικού ιστού αυτής της χώρας που την οδηγούν σε ολική εκποίηση κάθε παραγωγικής ικμάδας της.
  Όταν την ευθύνη για την κατάντια των Ελλήνων πολιτών, την έχει το εθελόδουλο καθεστώς που μας εξουσιάζει με αιχμή του δόρατος της τράπεζες, χρέος όλων μας είναι να διασώσουμε κάθε σπιθαμή εδάφους και περιουσιακών στοιχείων αυτής της χώρας, ανεξαρτήτως της νομικής και ιδιοκτησιακής μορφής του.
  Είναι σαφής και πάγια θέση του ΕΠΑΜ, να μην προβαίνει σε διαχωρισμό «καλών» και «κακών» πλειστηριασμών ανάλογα με το ακίνητο που πλειστηριάζεται ή την οικονομική κατάσταση του ιδιοκτήτη του, οποιοδήποτε και αν είναι το αντικείμενό του και από οποιονδήποτε φορέα κι αν προέρχονται (τράπεζες, εφορίες, δημόσια ταμεία κλπ).
  Και αυτό διότι από το 2010 και μετά, η διαδικασία αυτή είναι αντίθετη στο Σύνταγμα και στα χρηστά ήθη ως καταχρηστική και παράνομη. Ας μην διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους οι επικριτές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών αλλά και όσοι αφελείς συμπορεύονται μαζί τους: Οι όποιες περιπτώσεις ελαχίστων οφειλετών συνδέονται με διασπάθιση δημοσίου χρήματος ή διαπλοκής με άνομα συμφέροντα, θα κριθούν από τη δικαιοσύνη όταν αποκατασταθεί η νομιμότητα στη χώρα· όχι όμως με αυτοσχέδιες «δημόσιες ανακρίσεις» του λαϊκού κινήματος, ενώπιον μάλιστα «κορακιών» και «προθύμων» συμβολαιογράφων.
  Το ΕΠΑΜ καλεί όλους τους πολίτες σήμερα Τετάρτη στις 15:30 να παρευρεθούν μαζικά σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας, να αποτραπεί στο μέτρο του δυνατού η όποια προσπάθεια δήμευσης της ιδιωτικής περιουσίας. Παράλληλα δεσμεύεται για την επιστροφή όλων των περιουσιών που πλειστηριάστηκαν στα χρόνια της μνημονιακής κατοχής στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, αμέσως με την αποκατάσταση της νομιμότητας και την κατοχύρωση της εθνικής κυριαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.