Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Συναυλία νέων καλλιτεχνών με μονωδίες και ντουέτα σε έργα μπαρόκ και ελληνικής οπερέτας στον «Αριστοτέλη»…  «Αγάπη, ρόδο αμάραντο» λέγεται η εαρινή συναυλία που διοργανώνει ο Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» και θα λάβει χώρα στην αίθουσα θεάτρου του συλλόγου το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, στις 7,30 μ.μ..
  
  Πέντε νέοι καλλιτέχνες, οι: Θεοδοσία Δημητρακίδου (σοπράνο), Κοσμάς Σαζακλόγλου (βαρύτονος), Μαρίνα Τατσίδου (σοπράνο), Διονύσιος Αυγερινός (βαρύτονος) και Ειρήνη Στάιου (σοπράνο) θα παρουσιάσουν κλασικά έργα των J.S. Bach, G.B. Pergolesi, F. Handel, Α. Scarlatti, F. Mendelson, G. Carissimi και Β. Marcello καθώς και των Ελλήνων συνθετών Μ. Κατριβάνου, Κ. Γιαννίδη, Θ. Σακελλαρίδη, Μ. Χατζιδάκη, Κλ. Τριανταφύλλου (Ατίκ) και Γ. Χατζηνάσιου.
  Ειδική συμμετοχή: Ξένια Τσαβκοπούλου (σοπράνο). Στο πιάνο η Μαρία Αρουσάνοβα και στην αφήγηση – παρουσίαση η Μάρω Ρωμανού.
  Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.