Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Αμυνταιώτη για το SURVIVOR επιλέγει ο ΣΚΑΪ …



  Σαν … «βόμβα Ναπάλμ» έσκασε η είδηση που θέλει τους υπεύθυνους επικοινωνίας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ να κάνουν πρόταση σε γνωστό Αμυνταιώτη για να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό παιχνίδι SURVIVOR GREECE 2017…
  
  Η τεράστια ακροαματικότητα του τηλεπαιχνιδιού (άγγιξε το 64% το χθεσινό βράδυ), «άνοιξε την όρεξη» των παραγωγών του, οι οποίοι κινούνται, όπως όλα δείχνουν, στην περαιτέρω στελέχωση των δύο ομάδων (Διάσημων και Μαχητών), με σκοπό το αγγίξουν το απόλυτα στην τηλεθέαση.
  Ένας από τους τρείς που επιλέχθηκαν για το ρόλο αυτό, είναι γνωστός στην κοινωνία της περιοχής Αμυνταίου και έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να συμμετάσχει στο παιχνίδι. Γνωρίζει ξένες γλώσσες, είναι γυμνασμένος, ευπαρουσίαστος και επιρρεπείς στις ίντριγκες, προσόντα που εκτίμησαν οι παραγωγοί της εκπομπής ώστε να τον εκλέξουν μεταξύ χιλιάδων υποψηφιοτήτων.
  Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, συνάντησε τον τυχερό Αμυνταιώτη, ο οποίος θέλησε να κρατήσει για την ώρα την ανωνυμία του (και το σεβόμαστε απόλυτα) και ο οποίος μας δήλωσε κατ’ αρχάς  ενθουσιασμένος για την επιλογή του από την επιτροπή του ΣΚΑΪ, ωστόσο μας εξομολογήθηκε τον προβληματισμό του, καθώς, όπως μας είπε, υπήρξε μια μικρή διαφωνία για την επιλογή της ομάδας που θα συμμετάσχει και θα τεθεί αντιμέτωπος με την επιστήθια φίλη του Λαόυρα Νάργες.
  Ωστόσο, το ταξίδι στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και η διαχρονική κόντρα του με τον Γιάννη Σπαλιάρα (δεν θέλησε να μας το διευκρινίσει), αποτελούν ένα μεγάλο κίνητρο για να παρατήσει τις δουλειές του φαρμακείου και να τεθεί αντιμέτωπος με την πείνα και τις κακουχίες του παιχνιδιού.
  Όπως και να έχει, η απάντηση του, θετική ή αρνητική, θα πρέπει να δοθεί άμεσα στον σκηνοθέτη της εκπομπής και να είστε σίγουροι ότι πάλι πρώτο, το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, θα μεταδώσει της είδηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.