Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Σχετικά με την παρουσία του Υπουργού Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου...  Μετά την επίσκεψη αναψυχής του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου, η οποία δεν πρόσφερε τίποτα στον τόπο,  απεναντίας πρόσβαλε και μείωσε τους φορείς του τόπου και τους εκπροσώπους των αγροτών με τους οποίους αρνήθηκε να συναντηθεί, ζήσαμε μια ανάλογη επίσκεψη αναψυχής από τον κ. Γαβρόγλου, Υπουργό Παιδείας. 
  
  Ήρθε και έφυγε αφήνοντας ένα μεγάλο κενό, απορίες στους Φλωρινιώτες και ένα θολό τοπίο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η παιδεία στην περιοχή μας.
1. Δεν είπε τίποτα για την αύξηση των κονδυλίων για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης στα σχολεία, τα οποία παίρνουν τα ίδια  χρήματα με εκείνα των Αθηνών και της Κρήτης.
2. Δεν είπε τίποτα για την επιστροφή του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών  και την ίδρυση νέου τμήματος π.χ.   “Κινηματογραφίας” για να πλαισιώσει το τμήμα Καλών Τεχνών και να γίνει η σχολή. Έκανε κάτι χειρότερο. Τα παρέπεμψε στις καλένδες μεταθέτοντας το σχεδιασμό ανάπτυξης του Πανεπιστημίου μας στο ακαδημαϊκό περιφερειακό συμβούλιο για την ανώτατη εκπαίδευση, το οποίο θα είναι αρμόδιο για το σχεδιασμό ανάπτυξής της.  «Ζήσε Μάη μου λέει ο λαός μας».
3. Δεν είπε τίποτα για τις υποδομές του Πανεπιστημίου και την ενίσχυσή τους.
4. Δεν είπε τίποτα για την  έγκριση του ρυμοτομικού του Πανεπιστημίου, το οποίο δύο χρόνια τώρα βολοδέρνει, άγεται και  φέρεται χωρίς να εγκρίνεται. 
  Εδώ και δύο χρόνια οι Υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επισκέπτονται σχολεία, φράγματα, οδικούς άξονες κ.τ.λ. που άλλες κυβερνήσεις (αυτές που κατηγορούν ασυστόλως)  και κόμματα έχτισαν,  χωρίς οι ίδιοι  να βάλουν στον τόπο ούτε ένα καρφί.
Αυτά για να γνωρίζουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι.
Γιάννης Αντωνιάδης
Βουλευτης ΝΔ Φλώρινας

2 σχόλια:

  1. Σε συνέντευξη σου στα τοπικά Μ.Μ.Ε πέρσυ είχες ορίσει και ημερομηνία επιστροφής της Σχολής Βαλκανικών Σπουδών τον φετεινό Μάρτιο.....O τοπικός βουλευτής της Ν. Δ εκτός από δηλώσεις,,,,,,, δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλαει για να σηκωνει σκονη μονο ,,τενεκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.