Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση του Συλλόγου Παλαιμάχων του Αμύντα Αμυνταίου…  Μετά τις από όλες τις απόψεις επιτυχημένες 2ήμερες εκδηλώσεις της 11ης και 12ης Μαρτίου 2017 για τον εορτασμό των 40 χρόνων χάντμπολ, ο σύλλογος παλαιμάχων του Αμύντα εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους συμμετέχοντες, καθώς και όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης.
  
  Αρχικά ευχαριστούμε την Π.Ε. Φλώρινας, τον Δήμο Αμυνταίου, την Ο.Χ.Ε. και τον Ε.Σ. Αμύντα Αμυνταίου, για την αρωγή και στήριξη τους στις εκδηλώσεις.
  Επίσης, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους όλα τα τιμώμενα πρόσωπα (παλαίμαχους αθλητές, παλαίμαχες αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες, πρώην και νυν προέδρους συλλόγων και ομοσπονδιών).
  Θερμές ευχαριστίες στα Μ.Μ.Ε. της περιοχής για την ολοκληρωμένη και πολύπλευρη κάλυψη των εκδηλώσεων.
  Κυρίως, όμως ευχαριστούμε τον κόσμο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και τίμησε με την παρουσία του τους πρωτεργάτες της Ελληνικής χειροσφαίρισης.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων
του Αμύντα Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.