Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Ο Σ. Μπίρος, για τις πρόσφατες δηλώσεις Παναγιωτίδου και για τις συναντήσεις του στην Αθήνα… (ΒΙΝΤΕΟ)  Στο πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά, μετά τις δηλώσεις της Περιφερειακής Συμβούλου Ελισάβετ Παναγιωτίδου, που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την αντικατάστασή της από την θέση της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών

από τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη, αναφέρθηκαν σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Φλώρινας την Παρασκευή 3 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών Κων/νος Γέρου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Αντωνιάδης.Βίντεο από τις δηλώσεις για Παναγιωτίδου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.