Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Συνάντηση της ΝΟΔΕ Φλώρινας με την ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου…  Η ΝΟΔΕ Φλώρινας σε συνεργασία με την ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου, πραγματοποίησαν συνάντηση την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.
  
  Στη συνάντηση εργασίας, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Αμυνταίου, παρόντα ήταν τα μέλη της ΝΟΔΕ, ο Βουλευτής της ΝΔ της ΠΕ Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, καθώς και οι υπεύθυνοι της ΝΟΔΕ Φλώρινας σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και ετεροδημοτών.
  Στο πλαίσιο του γόνιμου διαλόγου που αναπτύχθηκε συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στον νομό της Φλώρινας, καθώς και οι απαραίτητες λεπτομέρειες για την συνεδρίαση της Νομαρχιακής Οργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017, στην πόλη του Αμυνταίου.
  Να σημειωθεί, ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν παρόμοιες συνεδριάσεις και στην περιοχή των Πρεσπών, στο πλαίσιο της αποκέντρωσης και της επικοινωνίας με τους όλους τους πολίτες που επιδιώκει η ΝΟΔΕ Φλώρινας.

1 σχόλιο:

  1. Πο πο πο στελεχαρες,αξιζουν μπραβο χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.