Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Συνεχίζονται τα σεμινάρια του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου…  Mε αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα σεμινάρια ΛΑΕΚ που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου.
  
  Το πρώτο τμήμα MARKETING ολοκλήρωσε το σεμινάριο, το δεύτερο τμήμα ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ είναι σε εξέλιξη και χθες 8 Μαρτίου ξεκίνησε το τρίτο τμήμα με θέμα ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ.
  Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου Νάντσης Δημήτρης καλωσόρισε τους καταρτιζόμενους, τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους και τόνισε ότι σκοπός της Διοίκησης είναι να βρίσκεται κοντά στα εμπορικά μαγαζιά.
  Επιπρόσθετα τόνισε ως Διοίκηση ότι θα συνεχίσει να συμμετέχει σε προγράμματα καθώς επίσης το επόμενο διάστημα θα γίνουν και άλλες δράσεις που σκοπό έχουν την τόνωση της αγοράς.
  Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η Σαββίνα Παγανού υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος και αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν ανέφερε τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία του προγράμματος.
  Τέλος ο λόγος δόθηκε στην Γεωργία Χασμανιάν όπου ήταν και η χθεσινή εισηγήτρια του πρώτου μαθήματος η οποία ανέφερε της εισαγωγικές έννοιες των Πρώτων Βοηθειών καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά της πρωτοβάθμιας φροντίδας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.