Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Εντυπωσιακή η έκθεση «Οι Γυναίκες δημιουργούν» στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Για άλλη μια φορά, οι γυναίκες με τις δημιουργίες τους εκπλήσσουν ευχάριστα τους επισκέπτες, στην ομαδική καλλιτεχνική έκθεση που πραγματοποιούν για 7η συνεχόμενη χρονιά στο παλιό Α’ Δημοτικό σχολείο Αμυνταίου.
  

  Οι χειροποίητες δημιουργίες κοσμημάτων, κεντημάτων, διάφορων διακοσμητικών έργων και εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, εκτίθενται στους δύο ορόφους του σχολείου και οι γυναίκες που με κόπο, μεράκι και φαντασία τα δημιούργησαν, περιμένουν το φιλότεχνο κοινό της περιοχής να τους ξεναγήσουν στον μαγικό κόσμο της τέχνης…

  Στα εγκαίνια της έκθεσης, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 4/3/17, χαιρετισμό απεύθυναν ο  Δήμαρχος Αμυνταίου, Κ. Θεοδωρίδης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αμυνταίου Γ. Τρυφωνόπουλος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου, Ε. Ιωαννίδου.

  Η έκθεση, που πραγματοποιείται στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας της Γυναίκας από τον Σύλλογο Γυναικών Αμυνταίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, τη ΔΗΚΕΑ και την Δ.Κ. Αμυνταίου, θα λειτουργεί:

Κυριακή 5 και Δευτέρα 6/3/17 τις ώρες 10:30 – 21:00,

Τρίτη 7 και Τετάρτη 8/3/17 τις ώρες 17:00 – 21:00.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.