Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Με μετάλλια ήρθε η άνοιξη για την οινοποιία «ΒΕΓΟΡΙΤΙΣ»…



4 «ασημένιες» διακρίσεις σε Βερολίνο και Θεσσαλονίκη…
  Η Οινοποιία Βεγορίτις συμμετείχε και φέτος στους  Διεθνείς Διαγωνισμούς σε Βερολίνο και Θεσσαλονίκη.
  Στην Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιήθηκε ο Διεθνής διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων με 800 περίπου συμμετοχές από 9 χώρες, η Βεγορίτις κατέκτησε 3 ασημένια μετάλλια στα κρασιά Ξυνόμαυρο Βεγορίτις  ΠΟΠ ΑΜΥΝΤΑΙΟ 2014, Sauvignon Blanc Βεγορίτις  2016  και  Μύλος Λευκός 2016.
  
  Στο Βερολίνο όπου πραγματοποιήθηκε ο Berlin Wine Trophy με την συμμετοχή 6.500 περίπου κρασιών από 32 χώρες, ο Μύλος Λευκός 2016 κατέκτησε επίσης το αργυρό μετάλλιο.


  Ο ιδιοκτήτης Χρήστος Μπόσκος δήλωσε: «Καταφέραμε, για άλλη μια φορά να ξεπεράσουμε τις  δυσκολίες του τρύγου του 2016  και να διακριθούμε  στα ευρωπαϊκά σαλόνια του κρασιού. Πολλές ευχαριστίες στον Χαράλαμπο Μπόσκο υπεύθυνο των αμπελώνων μας , σε όλη την ομάδα του οινοποιείου, καθώς και την οινολόγο μας Άρτεμις Τουλάκη που ξεδίπλωσε για άλλη μια φορά το ταλέντο της»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.