Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Δημοσκόπηση: Μεγαλώνει η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ…  Η Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι παγιώνει μεγάλη διαφορά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς το χάσμα δεν κλείνει σε κανένα γκάλοπ, αντιθέτως δείχνει να διευρύνεται.
  
  Και αυτό δείχνει νέα δημοσκόπηση, που δίνει σταθερή πρωτιά στη ΝΔ με 31,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζεται με ποσοστό 15% σε δημοσκόπηση της Marc.
  Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, για λογαριασμό της Κυριακάτικης εφημερίδας 'Πρώτο Θέμα', στην τρίτη θέση κονταροχτυπιούνται ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή (7,1% - 7%), με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να μένει πέμπτη με 6%.
  Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Marc:
ΝΔ 31,2% ΣΥΡΙΖΑ 15% ΚΚΕ 7,1% ΧΑ 7% Δημοκρατική Συμπαράταξη 6%.
  Στη δημοσκόπηση καταδεικνύεται και η έντονη δυσαρέσκεια των ίδιων των ψηφοφόρων και οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ από την πολιτική και τα αποτελέσματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Πηγή:  imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.