Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας: Προβληματισμός από τα τελευταία θανατηφόρα τροχαία…



  Ιδιαίτερο προβληματισμό και συζητήσεις προκάλεσαν το τελευταίο διάστημα, τα απανωτά τροχαία ατυχήματα που είχαμε στην χώρα και την περιοχή μας την Δυτική Μακεδονία, με θύματα αθώους πολίτες.
  
  Η έξαρση των θανατηφόρων τροχαίων και οι «εγκληματικές» οδηγικές συμπεριφορές της τελευταίας περιόδου, επαναφέρουν για μία ακόμη φορά στον δημόσιο διάλογο, το θέμα της ουσιαστικής  κυκλοφοριακής αγωγής και της ανάγκης για την αλλαγή  νοοτροπίας σε σημαντικό αριθμό πολιτών, οι οποίοι οδηγούν «επιθετικά» και «επικίνδυνα», βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή τους , αλλά και την ζωή αθώων πολιτών.
  Η σωστή εκπαίδευση και οδηγική συμπεριφορά, καθώς και η τήρηση του Κώδικα Οδικής  Κυκλοφορίας  και οι κοινές προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων φορέων, μπορούν και πρέπει να συνεχισθούν με ακόμη πιο έντονο ρυθμό και ένταση, στο πλαίσιο μίας αποτελεσματικής αντι-ατυχηματικής  πολιτικής.
  Στην κατεύθυνση αυτή,   το Ι.ΚΤΕΟ  Πτολεμαΐδας  της  AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο  της Εθνικής Οδού Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, θα συνεχίσει  την  ενημερωτική του εκστρατεία  για  την μείωση  των τροχαίων ατυχημάτων, μέσα  από νέες πρωτοβουλίες και δράσεις το επόμενο διάστημα, για τον τεχνικό έλεγχο, την οδική ασφάλεια του αυτοκινήτου  και την σωστή  οδηγική και κυκλοφοριακή  συμπεριφορά των κατοίκων,  σε ολόκληρη  την Δυτ. Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.