Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Αποτελέσματα 1ου αγώνα SCRAMBLE Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου 2017…



  Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με 66 αναβάτες αθλητές από 8 συλλόγους διεξήχθη  την Κυριακή 26/03/2017 ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος SCRAMBLE  Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου στην περιοχή ΓΕΟΚ  Καστοριάς με διοργανωτή το Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Καστοριάς (Μ.Ο.Κ.).
  
  Σε  μία διαδρομή μήκους  4.0 χλμ. η οποία περιλάμβανε παντός τύπου έδαφος  και πίστα Μotocross για  90΄ λεπτά συν δύο γύρους οι   66 αναβάτες των 8 συλλόγων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αποζημίωσαν τους θεατές που παραβρέθηκαν στον αγώνα  με την γρήγορη οδήγηση, τα εντυπωσιακά άλματα και  τις μεταξύ τους μάχες.
Στην κατηγορία S1 ο Χατζής Δημήτριος έλαβε την 10η θέση συλλέγοντας 6 βαθμούς
  Εκπληκτικός αγώνας. Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στον ΜΟΚ για την άρτια διοργάνωση. Χαιρόμαστε κάθε φορά που η ομάδα μας συμμετέχει στους αγώνες  σας  και ευχαριστούμε που μας φιλοξενήσατε! Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά και ανυπομονούμε να σας δούμε και πάλι του χρόνου  ή και πιο σύντομα σε κάποια Εnduroβόλτα.
  Πολλές ελπίδες και χαμόγελα μας χάρισαν οι νέοι αθλητές του συλλόγου μας, οι οποίοι αγωνίστηκαν  για πρώτη φορά  ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του χώρου, πετυχαίνοντας πολύ καλές επιδόσεις, αγωνίστηκαν με πάθος και αποφασιστικότητα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.
Στην κατηγορία S1 ο Νίκου Κωνσταντίνος έλαβε την 13η θέση συλλέγοντας 3 βαθμούς
  Το Δ.Σ. του Μ.Ο.Α. θέλει  να Συγχαρεί τους Αθλητές αναβάτες, γνωστούς και ως «Πριόνια»,
Νίκου Κωνσταντίνο  και Χατζή Δημήτριο, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν, το πάθος το ήθος και την ανταγωνιστικότητα, τους ευχαριστεί για την δυναμική και περηφάνια που ξαναδώσανε στον ΜΟΑ αντιπροσωπεύοντάς τον επάξια  στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος Scramble δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου 2017 και να τους ευχηθεί καλή συνέχεια με δύναμη και υγεία.
  Συγχαρητήρια και στις οικογένειες τους που τους σπονσοράρουν και τους στηρίζουν στην προσπάθεια τους καταπολεμώντας φόβους και αναστολές.
  Επίσης  θα θέλαμε να ευχαριστήσου θερμότατα την Στεφανία Νίκου  για τις εκπληκτικές φωτογραφίες.
Ραντεβού στον επόμενο αγώνα στην Κοζάνη στις 30 Απριλίου 2017
Περήφανα
Το Δ.Σ. Μ.Ο.ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Πάντα όρθιοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.