Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή Βασιλόπιτας & συναυλία με τους sAx appeal από το Ωδείο Φλώρινας…  Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12 μ. στην  αίθουσα “Θ. Αγγελόπουλος” του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας το Ωδείο Φλώρινας θα πραγματοποιήσει την κοπή Βασιλόπιτας για τους μαθητές, τους γονείς και το προσωπικό του Ωδείου.
  
  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί μικρή συναυλία με τους sAx appeal. H Ορχήστρα Σαξοφώνων του " Συλλόγου Επαγγελματιών Μουσικών Σαξοφώνου Ελλάδος" θα παρουσιάσει γνωστές μελωδίες συνθετών όπως: Henry Mancini,   Louis Armstrong, Nino Rota, Dave Brubeck,  Tito Puente κ.α., από τη μουσική του Κινηματογράφου.

Sax Appeal
H Ορχήστρα Σαξοφώνων του Σ.Ε.Μ.Σ.Ε ιδρύθηκε το καλοκαίρι  του 2016 με σκοπό την παρουσίαση του ρεπερτορίου του Σαξοφώνου. Η Ορχήστρα  αποτελείται από καταξιωμένους Νέους Σαξοφωνίστες μέλη του Συλλόγου με επικεφαλής τον Θάνο Φυσέκη.
Η ορχήστρα έχει εμφανιστεί σε διάφορες πόλεις της Χώρας μας σε Αίθουσες Συναυλιών, Θέατρα και  Αρχαιολογικούς Χώρους .

Με εκτίμηση, 
Ο Διευθυντής του Ωδείου Φλώρινας Π.Δ.Μ.
Βασίλειος Κίτσος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.